Σ' αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στα Βριλήσσια ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα μας "καθάρισε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας δυο γκολ, ενώ στο δεύτερο είχε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον αριθμό των τερμάτων της. 

Το 1-0 ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνη στο 12' ενώ 8 λεπτά αργότερα (20') ο Γεωργαντής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 0-2. 

Στο 70' ο Μπουλάρι, που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Γλυνός και διαμορφώνει το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης είπε μετά από τον αγώνα: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον τελικό. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε κάθε αγώνα". 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΚ: Φυρογένης, Μπολανάκης, Μπεκίρη, Αναστασίου, Καραβίδας, Αρβανίτης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης, Αναστόπουλος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμμα (65' Μποσκουϊδης), Τσακίρης (72' Μικρός), Γλυνός, Γεωργαντής (68' Μπουλάρι), Φέκκας (75' Τσέργας), Μούγιος (78' Ντρούγκας).