Ο Ολυμπιακός «τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει… να χτίζουν το νέο Θρύλο, ο οποίος θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκει, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζουν ακόμη περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις το προσεχές διάστημα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ενθουσιαστεί από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας, καθώς και για την εικόνα της στα δύο πρώτα φιλικά. Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν «φτιαχτεί» για τη νέα σεζόν και το δείχνουν και από την ζήτηση που υπάρχει στα εισιτήρια διαρκείας.

Οι φίλοι του Θρύλου δείχνουν «τρελαμένοι» και από την ενδεχόμενη απόκτηση των Ντανιέλ Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο, τους οποίους προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός και η αλήθεια είναι ότι αν τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα θα ανέβει επίπεδο τη νέα χρονιά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, λοιπόν, γουστάρει αυτό που βλέπει να χτίζεται και αναμένεται να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα τη νέα σεζόν, με στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει όλους της τους στόχους.