Καλοκαίρι πολλών αλλαγών για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Νέος ρόλος από τη Δευτέρα και για τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος πλέον αναλαμβάνει αθλητικός Διευθυντής του Θρύλου.

Σε ένα πόστο που θα προσφέρει πολλά στον Θρύλο, υπό την έννοια ότι είναι μια προσωπικότητα παγκόσμιας κλάσης στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα. Παράλληλα, όμως, ένας άνθρωπος που είναι χρόνια στο σύλλογο, ως σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης το προηγούμενο διάστημα.

Πλέον θα έχει έναν ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα από τη νέα του θέση. Μια προσωπικότητα που έχει άριστη σχέση και συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ήδη και με τον Πέδρο Μαρτίνς. Όλα αυτά υποδεικνύουν γιατί ο Καρεμπέ είναι ο ιδανικός για τη συγκεκριμένη θέση. Και πλέον θα προσφέρει περισσότερα, από ένα πόστο νευραλγικό και πολύ σημαντικό.

Ο ηγέτης του Θρύλου ανακοίνωσε ακόμα, κατά την παρουσία του στο Ρέντη, πώς ο Φρανσουά Μοντέστο παραμένει ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Επιπλέον παρουσιάστηκε και ο νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας, ο Θοδωρής Κοκκινάκης. Θα πλαισιώσει τον Κούλη Δουρέκα στην ομάδα, ο οποίος παραμένει ο Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου του Θρύλου.