Το Μουντιάλ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη. Ένα τουρνουά επτά αγώνων, που καθηλώνει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλων σε κάθε γεωγραφικό μήκος και πλάτος της υφηλίου.

Γητευτές της στρογγυλής θεάς συγκεντρώνονται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα και φορώντας τα χρώματα της πατρίδας τους προσπαθούν να κατακτήσουν το βαρύτιμό τρόπαιο και να γράψουν  και αυτοί με τη σειρά τους το όνομα τους στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

 Εκτός όμως από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς, ένα ακόμα στοιχείο που θα προσθέσει εξτρά ενδιαφέρον στα γήπεδα της Ρωσίας,  όπου θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση, είναι και οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών. Οι επονομαζόμενες WAGs που πήραν το όνομα τους από το ακρωνύμιο του Women And Girlfriend των ποδοσφαιριστών, «όρος» που εισήχθη στην ορολογία των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων από τις αγγλικές tabloids, αναμένεται να ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη και αυτό το καλοκαίρι στην παγωμένη Μόσχα.

Γυναίκες με εκρηκτικές αναλογίες όπως η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ που βρίσκεται στο πλευρό του Κριζτιάνο Ρονάλντο ή η Αντονέλα Ροκούτσο που στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Λίο Μέσι αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη με τα φλας και τους φωτογραφικούς φακούς.