Μία από τις πιο έγκυρες εφημερίδες του Βελγίου, η Het Nieuwsblad, αποκάλυψε ότι ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι!

Να τονίσουμε ότι ο 23χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο από την Μπριζ και μάλιστα το συμβόλαιό του με την βελγική ομάδα εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2016, δηλαδή σε τέσσερις μήνες.

Τι συμβαίνει με τον Διούδη τελικά; Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός έχει τον Ρομπέρτο και τον Καπίνο. Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει αρκετός δρόμος για να ειπωθεί το οτιδήποτε αναφορικά με το αν θα μείνει ή όχι ο Ισπανός γκολκίπερ στο λιμάνι.

Και για να φύγει, θα πρέπει να έρθει και μία πρόταση που να καλύπτει τον Ολυμπιακό, αλλά και να το θέλει και ο ίδιος ο Ρομπέρτο.

Σε περίπτωση που ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πάρει μεταγραφή σε ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το πλάνο είναι αυτομάτως ο Καπίνο να χριστεί βασικός πορτιέρε. Κατά συνέπεια θα αναζητηθεί το "μπακ απ" του.

Ο Διούδης είναι μία περίπτωση, ανάμεσα στις πολλές, που δεν μπορούμε να πούμε ότι περνάνε απαρατήρητες από τους Πειραιώτες. Έως εκεί όμως. Όχι ότι είναι και φαβορί ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει.

Για να παίξει το όνομα του Διούδη ή οποιουδήποτε άλλου τερματοφύλακα, θα πρέπει πρώτα να φύγει ο Ρομπέρτο.

Ωστόσο, ο Ισπανός ίσα-ίσα που στην παρούσα φάση μόνο την αποχώρησή του δεν σκέφτεται. Οπότε, είναι μία συζήτηση που μεταφέρεται αναγκαστικά για το καλοκαίρι.