"Η άποψή μου… Νομίζω είδατε το ματς. Πρώτα απ’ όλα είναι ντροπή για όσους ανθρώπους μιλάνε για τον Ολυμπιακού, ότι κερδίζει με τη διαιτησία. Είναι γελοίο. Πρώτα απ’ όλα, το πρώτο φάουλ σε εμένα από τον Ζουκουλίνι από πίσω, είναι κόκκινη κάρτα! Και μετά από δύο λεπτά ο διαιτητής έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Μποτία. Ο Αραβίδης είναι ένα έξυπνο αγόρι, έτρεξε κατά πάνω του και ο διαιτητής ρώτησε τον βοηθό του "τι έγινε…"!

Άκου, ο διαιτητής πρέπει να αναλάβει κάποιες ευθύνες και σε τέτοια είδη αγώνων πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται από τον διαιτητή. Είναι ντροπή που όλοι λένε "ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός...". Τέλος πάντων, η Α.Ε.Κ. είναι μικρή ομάδα γιατί είναι 16 πόντους πίσω από εμάς και πιστεύει ότι μπορεί να μας κερδίζει. Μας κέρδισαν μόνο σήμερα με τέτοιου είδους αποφάσεις από τον διαιτητή. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο τέτοιου είδους πράγματα. Ο διαιτητής δεν είχε τα κότσια να πάρει τέτοιου είδους αποφάσεις.

Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός ο παίκτης στο κέντρο που με τράβηξε από πίσω και ο διαιτητής δεν του έδειξε ούτε καν κίτρινη κάρτα.

Ακόμα και με εννέα παίκτες κυριαρχήσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Πρώτη μου φορά παίζω σε ομάδα που μένει με εννέα παίκτες. Οκ, ο διαιτητής έδωσε και στον Λούκα μία κόκκινη. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Προσπαθήσαμε σκληρά να σκοράρουμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

Όλοι οι οπαδοί της Α.Ε.Κ. θα μπορέσουν να δουν πως θα σηκώσουμε ένα ακόμα τρόπαιο και εύχομαι να τους κερδίσουμε μία ακόμα φορά, αν και θα λένε πως τους κερδίσαμε με τους διαιτητές. Σήμερα πανηγύρισαν λες και κέρδισαν τον τίτλο, αλλά σε 2-3 εβδομάδες, όπως είπε και ο προπονητής, θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και είναι αυτό που αξίζουμε"