Τις πύλες του για να "φιλοξενήσει" το Σεμινάριο Ψυχολογίας και Διατροφής της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού άνοιξε το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος", του ανθρώπου που όσο ζούσε υπηρέτησε με πάθος τον Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του, πραγματοποιήθηκε το διπλό Σεμινάριο που είχε ως στόχο την επιμόρφωση των γονέων των παιδιών που "φοιτούν" στις Κεντρικές μας Σχολές Ποδοσφαίρου. 

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν γονείς από τις Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια ενώ υπήρχε συμμετοχή και από την Σχολή Ένωση Ρέντη. Κατά την διάρκεια του οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο Αθλητικός Ψυχολόγος, Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος, Διονυσία Αργυροπούλου, μίλησαν στους γονείς για να συνήθη λάθη τους πάνω στην ψυχολογία και την διατροφή και τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. 

Οι γονείς που ξεπερασαν τους 100 είχαν πολλές ερωτήσεις για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους και έφυγαν πιο... σοφοί από την αίθουσα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά από τις απαντήσεις που πήραν. 

Το Σεμινάριο παρακολούθησε ο Διευθυντής Σχολής, Βασίλης Νάνος, και ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού και προπονητής της Σχολής Ρέντη, Γιώργος Βαϊτσης, ο οποίος μίλησε στους γονείς για την σημασία αυτών των ενημερωτικών συναντήσεων.