Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας παίκτης που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Με τον νεαρό να παραχωρεί συνέντευξη στο «conakrysports.com», σε μια ιστοσελίδα της πατρίδας, αναφορικά με το μέλλον του. Τόνισε χαρακτηριστικά πώς δεν περνά ο καιρός να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Επισήμανε ακόμα πώς είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο 21χρονος μέσος υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος και με χαροποιεί που θα βρίσκομαι εκεί. Επικοινωνώ συχνά με τον αθλητικό διευθυντή. Μάλιστα με πήρε και τηλέφωνο σήμερα (σ.σ.: την Δευτέρα που πέρασε)».

Συνέχισε, αναφέροντας: «Μετά από κάθε ματς της Αζαξιό με καλεί και αναλύει την εμφάνισή μου. Επίσης μου δίνει συμβουλές για το πως θα πρέπει να διαχειρίζομαι τον τρόπο της ζωής μου, ώστε να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να περιμένω να περάσει ο καιρός για  να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο».