Ο Πέδρο Μσρτίνς βρίσκεται από την Τετάρτη (24/05) στην Ελλάδα πλέον για μόνιμη εγκατάσταση, με την έλευσή του να δρομολογεί εξελίξεις στην ομάδα τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο, όσο και στα διαδικαστικά της προετοιμασίας του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να... τρέξουν τα μεταγραφικά της ομάδας, ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του ένα ικανοποιητικό κομμάτι του νέου Θρύλου και γι’ αυτό αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Φυσικά, οι προσθήκες που θα γίνουν θα φέρουν και αποχωρήσεις στην ομάδα, την ώρα που ο Πορτογάλος θέλει να προγραμματίσει και τα στάδια προετοιμασίας της ομάδας.

Στις 15 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση των παικτών και ο 48χρονος με τους συνεργάτες του θέλουν να έχουν μια καλή εικόνα για το ρόστερ του συλλόγου. Βέβαια, έχει τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί, αλλά θα προχωρήσει μόνο σε κινήσεις ουσίας.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με το σχεδιασμό του νέου Θρύλου να προχωρά με στόχο να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα επιστρέψει με ωραίο ποδόσφαιρο στους τίτλους τη νέα σεζόν.