Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου οι 22οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων, στο κατάμεστο στάδιο του Κ.Ε. Πόρος.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου και τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής.

Στους αγώνες συμμετείχαν 244 αθλητές και αθλήτριες από τα Δημοτικά Σχολεία του Πόρου, του Γαλατά, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Όπως προαναφέραμε οι κερκίδες του Σταδίου του Πόρου ήταν κατάμεστες και οι θεατές αποθέωσαν την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Οι αγώνες ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακοί, με μοιρασμένες τις πρωτιές ανάμεσα στα σχολεία του Πόρου, του Γαλατά και της Καλονής. Τα παιδιά από την Καλλονή πρώτευσαν στους αγώνες ταχύτητας, κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια  στα 50μ σε αγόρια και κορίτσια και ένα ακόμη χρυσό στα 150μ κοριτσιών.

Οι μαθητές από τον Γαλατά κατέκτησαν χρυσό στα 150μ αγοριών, στα 600μ κοριτσιών, στα άλματα σε μήκος αγοριών και κοριτσιών και στις σκυταλοδρομίες αγοριών και κοριτσιών.

Οι μαθητές του Πόρου, κυριάρχησαν στις ρίξεις αγοριών και κοριτσιών και στα 600μ αγοριών.

 

Πηγή: porosnews.gr