Μία σεζόν που δεν θα θέλει κανείς στον Ολυμπιακό να θυμάται τελείωσε και πλέον όλοι κοιτάζοντας τα λάθη που έγιναν, ώστε να μην επαναληφθούν, τρέχουν με ταχείς ρυθμούς το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός έχει γίνει σαφές ότι θα «χτιστεί» από την αρχή με τις αλλαγές που αναμένονται στην ομάδα να είναι πολλές, κάτι το οποίο θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρουσιάζεται και επίσημα σήμερα, Τρίτη (08/05) από τον Ολυμπιακό μαζί με τους συνεργάτες του έχουν βγάλει κάποια συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ του Θρύλου. Παράλληλα συνεχίζουν να κοιτάζουν τους δανεικούς, τους παίκτες από την Ακαδημία, καθώς και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από το εξωτερικό.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και έτσι υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα επιστρέψει στην κορυφή με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται, θα προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, με κοινό στοιείο που θα έχουν εκείνοι που θα έρθουν να είναι να γουστάρουν να παίζουν με τη φανέλα του Θρύλου, να έχουν το κίνητρο, μα πάνω από όλα το ταλέντο και την ποιότητα, ώστε να μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Το καλοκαίρι προβλέπεται μεγάλο με πολλές αλλαγές, με το σίγουρο να είναι ότι όλοι στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να «χτίσουν» από την αρχή τον νέο Θρύλο, κάτι το οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.