Είναι βαρύ να έχει ηττηθεί η ομάδα σου και εσύ να γλεντάς στα μπουζούκια. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Πήρε την ευκαιρία και τον εμπιστεύθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί ήταν από αυτούς που τον στήριξαν. Που πίστευαν πως θα μπει στην ομάδα ένας Έλληνας και θα έχει εικόνα για το τι συμβαίνει.

Ο Ταχτσίδης μετά το 3-0 από τον ΠΑΣ, πήρε το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στα αποδυτήρια, μαζί με τους συμπαίκτες του. Εκεί που όλοι άκουγαν.

Τα κεφάλια στην επιστροφή στην Αθήνα, κατεβασμένα. Μόνο που ο Ταχτσίδης είπε να το πάει αλλιώς. Είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του στον Βέρτη. Περιμένοντας προφανώς ότι δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός άλλωστε επέστρεψε από τα Γιάννινα μετά τις 00:30.

Ο Ταχτσίδης είναι από αυτούς που όταν γινόταν το ταμείο, μπορούσε να σωθεί στο ρόστερ. Με την έξοδό του όμως το βράδυ της Κυριακής, επιβάρυνε την θέση του. Πλέον, απέναντί του έβαλε και τον κόσμο που «βράζει» για την επιλογή του.

Αναμένουμε και την απολογία του. Το σκεπτικό του. Μαζί και την απόφαση της διοίκησης. Δεν είναι ελεύθερος άλλωστε, έχει συμβόλαιο μπροστά του.