Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε μέρες όπως η χθεσινή. Να βλέπει κάποια άλλη ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα. Ωστόσο, μία χαμένη χρονιά μπορεί να οδηγήσει τον Θρύλο να επιστρέψει πανίσχυρος την επόμενη σεζόν  στην κορυφή. Και αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που βγήκε νικήτρια στις δικαστικές αποφάσεις της… εξυγίανσης, στα όργια της διαιτησίας και σε όλες τις άλλες «ομορφιές» που έλαβαν χώρα τη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, και ευνοήθηκε ίσως και περισσότερο ακόμη και από την ΑΕΚ, ωστόσο, η μάχη της… εξυγίανσης κατέληξε τελικά στους «κιτρινόμαυρους».

Μόνος αδικημένος φυσικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν χωράει αμφισβήτησης ότι δέχτηκε πόλεμο από όλες τις πλευρές. Τα λάθη πολλά από όλους στον Πειραιά, όμως, αυτό δεν αναιρεί και τα όσα έλαβαν χώρα τη φετινή σεζόν, η οποία αναμένεται να έχει συνέχεια με ακόμη περισσότερη… εξυγίανση με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης, λοιπόν, και έφτασαν τα 12 στην ιστορία τους. Όσα με άλλα λόγια έχει κατακτήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο ΠΑΟΚ που έκανε τη δική του… φιέστα στην Τούμπα (γελάει ολόκληρος ο πλανήτης) έχει 2 τίτλους στην ιστορία του. Ο Θρύλος 44! Επομένως, φυσικά, και υπάρχει στενοχώρια, αφού όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να βλέπουν συνεχώς την ομάδα τους στην κορυφή, ωστόσο, όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήταν απλά μία άσχημη χρονιά, η οποία σημαδεύτηκε από τον πόλεμο εις βάρος του συλλόγου.

Μπορείτε, λοιπόν, να πανηγυρίσετε το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, το οποίο όλοι γνωρίζουν πως κατακτήσατε, ωστόσο,  θα αργήσετε πολύ να πετύχετε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να χτίσουν μία ομάδα που τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους ότι και αν κάνουν οι υπόλοιποι, μη αφήνοντας να συνεχιστεί αυτός ο ανηλεής πόλεμος εις βάρος της ομάδας.

Αλλά δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια αυτή τη στιγμή. Μπορούν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα… της εξυγίανσης, όμως, όλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η συνέχεια, η οποία ορίζεται από την καλύτερη ομάδα της χώρας, η οποία ήταν, είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός ότι και να κάνουν.