Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό. Μπορεί το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας και του Πέδρο Μαρτίνς να είναι η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, των δανεικών και της Ακαδημίας, ωστόσο, φυσικά τα βλέμματα του Πορτογάλου βρίσκονται και σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από τους παίκτες, τους οποίους θα ήθελε πολύ στην ομάδα του για τη νέα σεζόν ο 48χρονος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είναι ο Ντανίλο. Πρόκειται για έναν 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράγκα, με τον Μαρτίνς να τον γνωρίζει πολύ καλά και να εκτιμά το ταλέντο και την ποιότητά του. Όπως τονίζεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» η συγκεκριμένη περίπτωση απασχολεί τον κόουτς των Πειραιωτών, ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι.

Το συμβόλαιο του Ντανίλο στην πορτογαλική ομάδα λήγει σε ένα χρόνο και δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του συλλόγου να προσπαθήσουν να τον πουλήσουν, προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο στο τέλος της νέας σεζόν.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν τον χρόνο να εξετάσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.