Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και ένας από τους στόχους των Πειραιωτών είναι να δώσουν ευκαιρίες και να επενδύσουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, με την πολύ πιθανή μεταγραφή του Αντώνη Στεργιάκη, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας είναι ήδη κλεισμένος στον Ολυμπιακό, να δείχνει για ακόμη μία φορά την ξεκάθαρη πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να στηρίξουν νεαρούς παίκτες ενόψει της νέας χρονιάς.

Άλλωστε, εκτός από τον Στεργιάκη, οι Δημήτρης Μάνος, Μαντί Καμαρά, Άγγελος Καρατάσιος είναι μερικοί παίκτες, που όπως όλα δείχνουν θα έχουν τις ευκαιρίες τους το προσεχές διάστημα στο Λιμάνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι με αυτό τον τρόπο να επενδύσουν στο μέλλον, ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα των κορυφαίων ομάδων.

Τα νέα ταλέντα θα στηριχτούν από τους «ερυθρόλευκους», στα οποία φυσικά συμπεριλαμβάνονται και οι δανεικοί, αλλά και παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου.

Το παράδειγμα του Βρουσάι, καθώς και των Ανδρούτσου, Χουτεσιώτη, Νικολάου, Βέργου δίνουν έξτρα κίνητρο και στα υπόλοιπα παιδιά από τα φυτώρια της ομάδας να δουλέψουν σκληρά, ώστε να πάρουν και εκείνοι στο μέλλον τις δικές τους ευκαιρίες στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, βλέποντας ότι αν δείξουν το ταλέντο τους θα μπορούν να αγωνιστούν και εκείνοι με την ερυθρόλευκη φανέλα.