«Θέλουμε ο Ολυμπιακός να βρίσκεται πάντα εκεί που του αξίζει. Του αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Η φανέλα του Ολυμπιακού μετράει περισσότερο από οποιονδήποτε». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κάμερα της Nova. Ο Ιρανός επιθετικός μίλησε και για το μέλλον του, λέγοντας πώς εάν παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να κατακτήσει ο Θρύλος του χρόνου το πρωτάθλημα. Ο στράικερ του Θρύλου μίλησε για…

-το ματς με τον Απόλλωνα: «Συνήθως δεν μιλάω για θέματα σχετικά με τη διαιτησία. Μετά από αυτό το ματς δεν μπορώ να μην σχολιάσω, όμως, όσα συνέβησαν. Παρότι θεωρώ ότι και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, την τελευταία χρονιά έχουν συμβεί πολλά τέτοια λάθη εναντίον του Ολυμπιακού και μας έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς και αποτελέσματα. Αυτό το ματς ήταν δύσκολο. Ξεκίνησε με το γκολ που δεχθήκαμε πολύ νωρίς, πολύ γρήγορα. Μετά όσες ευκαιρίες κι αν είχαμε για να το γυρίσουμε, γιατί προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε. Στο ματς αυτό υπήρχαν σίγουρα δύο φάσεις που ήταν πέναλτι. Μέχρι και οι παίκτες του Απόλλωνα παραδέχθηκαν πώς υπήρχαν παραβάσεις και ήταν πέναλτι, δεν δόθηκαν από τον διαιτητή. Αυτό μας στοίχησε και τους βαθμούς και ίσως το αποτέλεσμα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, δεν θα μείνουμε σε αυτό το ματς. Θέλουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια να πάρουμε τα αποτελέσματα, να συγκεντρώσουμε όλους τους βαθμούς και κυρίως να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

-το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει του τελευταίου εντός έδρας ματς και τον απολογισμό για τη σεζόν: «Αυτή τη σεζόν δεν ήταν καλή. Αλλά οι φίλαθλοί μας δεν σταματούν να αγαπούν την ομάδα. Την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Την ομάδα με τα 44 πρωταθλήματα. Είναι πάντα περήφανοι και αγαπούν την ομάδα τους. Παρότι ήταν κακή η χρονιά και δεν καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι, όπως είναι συνηθισμένοι εκείνοι να βλέπουν την ομάδα τους, δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπούν και να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Αλλά οι πραγματικοί οπαδοί και όσοι πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως νοιάζονται για την ομάδα. Αγαπάνε τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο, ανεξάρτητα αν μία χρονιά βγεις πρωταθλητής ή όχι. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για μας. Σεβόμαστε τους φιλάθλους. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να βρίσκεται πάντα εκεί που του αξίζει. Του αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Η φανέλα του Ολυμπιακού μετράει περισσότερο από οποιονδήποτε. Θα συνεχίσουμε να την τιμούμε και η νέα χρονιά ελπίζουμε να μας βρει στη θέση που μας αξίζει».

-την επόμενη σεζόν και τον τίτλο στο πρωτάθλημα: «Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω για τον τίτλο, όπως και σε αυτή τη σεζόν προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν την επόμενη χρονιά παραμείνω στην ομάδα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να κάνω τους οπαδούς μας ευτυχισμένους. Να είναι η φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφή όπως πάντα».

-το στόχο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος: «Θα δούμε τους δύο τελευταίους αγώνες. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει επιτυχία και υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βγω πρώτος σκόρερ».

-τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Ειλικρινά σέβομαι πολύ τον Παναιτωλικό ως ομάδα. Είναι καλός σύλλογος και καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας αποκτούμε πλεονέκτημα. Και πιστεύω ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να είμαστε νικητές στο τέλος του αγώνα».