Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος, ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 31 χρόνια λειτουργεί συνεχώς με σκοπό τη στελέχωση των ιερών Αναλογίων της Εκκλησίας και την καλλιέργεια της Λειτουργικής Μουσικής, που είναι Παράδοση αιώνων και πολύτιμο εθνικό κληρονόμημα, άξιο σεβασμού, συνέχειας και συνέπειας.

Η Σχολή χορηγεί στους σπουδαστές Πτυχίο ή Δίπλωμα, με το οποίο μπορούν να διορίζονται στη Δημόσια Εκπαίδευση ή σε Ιδιωτικά Σχολεία, Ωδεία και Μουσικές Σχολές.

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς καλεί όσους αγαπούν την εθνική μουσική Παράδοση, να πυκνώσουν το μαθητικό δυναμικό της Σχολής  συμβάλλοντας στην ανανέωση των στελεχών των Ενοριών  και στην ανάπτυξη της τέχνης του Ιερού Δαμασκηνού.

Ο Αγιασμός θα γίνει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ε.ε. 6.30μ.μ. στην οδό Κουντουριώτη 128 στον Πειραιά στον 5ο όροφο.

Πληροφορίες – Εγγραφές Καθημερινά 6-8 το απόγευμα στην Γραμματεία της σχολή στο κέντρο του Πειραιά, οδός Κουντουριώτη 128. Τηλέφωνο:  2130363228 6946592388