Ο Ολυμπιακός, έπειτα από τις εντολές που έχουν δοθεί από τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη θα προχωρήσει άμεσα στο χτίσιμο του συλλόγου από την αρχή με στόχο να δημιουργηθεί η ομάδα που όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να βλέπουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν σηκώσει μανίκια και προχωρούν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με γοργούς ρυθμούς.

Πρώτο μέλημα των «ερυθρόλευκων» είναι να έρθει στο σύλλογο ένας ικανός προπονητής υπό τις οδηγίες του οποίου θα μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει. Όπως όλα φαίνονται αυτός θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους αυτή την εβδομάδα θα έρθει στη χώρα μας και θα υπογράψει στους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα η αναζήτηση στη διεθνή αγορά έχει ξεκινήσει, ενώ μάλιστα εξετάζονται όλοι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές, παίκτες από την Ακαδημία, ενώ το δικό τους τεστ περνάνε και οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στην πρώτη ομάδα.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν μόνο όσοι ματώνουν τη φανέλα της ομάδας και αυτό έχει γίνει αντιληπτό πλέον απ’ όλους.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό, ο οποίος προετοιμάζεται σιγά-σιγά για την επόμενη σεζόν, με στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, στην κορυφή.