Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ρέντη και όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου είχαν αντίκτυπο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Και η γερμανική εφημερίδα «BILD» ασχολήθηκε με το θέμα. Είχαν επικοινωνία με τον Μάρκο Μάριν και του ζήτησαν να σχολιάσει τα λόγια του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο Γερμανός μέσος, μιλώντας στους συμπατριώτες του, δικαίωσε απόλυτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπογραμμίζοντας: «Ο Πρόεδρος έχει δίκιο απόλυτα! Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Και αυτό που δείξαμε τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες ήταν ελάχιστα πράγματα, σε σχέση με αυτά που πρέπει να επιδεικνύει μια ομάδα που στοχεύει στον τίτλο».

Με τον Μάριν να συμπληρώνει: «Έχουμε τα πάντα εδώ στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικές οι συνθήκες. Επομένως δεν υπάρχει καμμιά απολύτως δικαιολογία για την εικόνα μας. Μου έχει λείψει να δω την ομάδα να έχει τη νοοτροπία του νικητή. Να έχουν όλοι τη θέληση να δώσουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει!»