Μία κακή παρένθεση αποτελεί η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε μπροστά και με την ηγετική του ομιλία στο Ρέντη έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει τα πάντα από την αρχή, ώστε να μη ξανά συμβεί ποτέ στο μέλλον κάτι ανάλογο.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του συλλόγου με στόχο να επιστρέψει εκεί που αξίζει και μας έχει συνηθίσει τα πάρα πολλά τελευταία χρόνια, στην κορυφή.

Μία κακή χρονιά με λάθη, όμως η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει στην 1η θέση και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και όλοι οι αντίπαλοί του σίγουρα τρέμουν… Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα γίνουν για το καλό της ομάδας, ώστε εκείνη να παρουσιάζει την εικόνα που όλοι ονειρεύονται στο σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του τα τελευταία πολλά χρόνια στους τίτλους και είναι φυσικό η φετινή χρονιά να έχει απογοητεύσει τον κόσμο της ομάδας, μα πάνω από όλα τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο.

Ωστόσο, όλα θα φτιάξουν γι’ αυτό χρειάζεται πίστη, υπομονή και σκληρή δουλειά, ώστε ο Θρύλος να γίνει και πάλι πρωταθλητής τη νέα σεζόν.

Η αυτοκρατορία των ερυθρολεύκων αντεπιτίθεται και να είστε όλοι σίγουροι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας.