Ο φόβος  και ο τρόμος στο Πειραιά ήταν δύο άτομα που συνελήφθησαν για ληστείες σε βάρος πεζών, αλλά και κλοπές μοτοσικλετών.

Συγκεκριμένα  ένας 40χρονος και ένας 38χρονος  συνελήφθησαν από την αστυνομία, στην περιοχή της Νίκαιας να επιβαίνει σε κλεμμένη μοτοσικλέτα, ενώ είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τσάντα ημεδαπής. Στην ίδια περιοχή συνελήφθη και ο 38χρονος συνεργός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες, το τελευταίο τρίμηνο είχαν διαπράξει εννέα ληστείες σε βάρος πεζών, τέσσερις κλοπές μοτοσικλετών και τρεις κλοπές από πεζούς σε Νίκαια, Δραπετσώνα, Πειραιά, Κορυδαλλό, Κερατσίνι και Δάφνη.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος προέβαινε στην πλαστογράφηση ιατρικών συνταγών, με ιατρικές σφραγίδες που είχε καταρτίσει, προκειμένου να προμηθεύεται ναρκωτικά δισκία τόσο για δική του χρήση όσο και για πώληση σε τρίτα άτομα.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, κλοπιμαία, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 19,8 γρ. και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.