Όλα αυτά τα χρόνια, την τελευταία 7ετία, υπήρξαν πολλοί που πέταξαν λάσπη και επιχείρησαν με τα δημοσιεύματα και τον τρόπο του να αμαυρώσουν την εικόνα του Ολυμπιακού, να πλήξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους του συλλόγου. Με την περίφημη ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης»! Και όχι μόνο αυτό… Επέμεναν και έκαναν πόλεμο με τον τρόπο τους, στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και τον ηγέτη του.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τη στιγμή που «έσκασε» στην επικαιρότητα το θέμα με το σκάνδαλο «Κοριόπολις» και 6 χρόνια με την περίφημη «εγκληματική οργάνωση». Όλα αυτά τα χρόνια χτυπούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους του Θρύλου. Από τη Δευτέρα, όμως, μετά και την απόφαση από τον Άρειο Πάγο σχετικά με αυτή τη σκευωρία, τι θα κάνουν όλοι αυτοί;

Και τα ερωτήματα είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν! Ποιός θα αποζημιώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Ποιός θα αποζημιώσει τον Ολυμπιακό, ως σύλλογο; Ποιός θα αποζημιώσει τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο; Για όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά του μεγαλύτερο ελληνικού συλλόγου. Αλήθεια, ποιος θα αποζημιώσει τους φιλάθλους του Θρύλου και γενικότερο όποιον αγαπά αυτή την ομάδα για την λασπολογία των τελευταίων ετών;

Όλοι εκείνοι που συντηρούσαν αυτή τη σκευωρία, που είχαν επιδοθεί σε έναν πόλεμο λάσπης, που δεν σταματούσαν να χρησιμοποιούν τον όρο «εγκληματική οργάνωση» για να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του!

Το σίγουρο είναι ένα. Μετά και το σχετικό βούλευμα από τον Άρειο Πάγο, θα πρέπει να καταλάβουν κάτι. Πώς στον Θρύλο δεν θα αφήσουν κανέναν ήσυχο και θα επιδιώξουν, μέσα της δικαστικής οδού, να τιμωρηθούν όλοι όσοι πέταξαν αυτή τη λάσπη! Και να είναι σίγουροι πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν ως το τέλος όλους τους λασπολόγους.