Αλλη μία σημαντική πρωτοβουλία προκειμένου να διευκολυνθούν αστυνομικοί, στρατιωτικοί και γενικότερα οι ένστολοι που αγαπούν τον Ολυμπιακό, αλλά δυσκολεύονται οικονομικά αυτή την περίοδο να παρακολουθούν την ομάδα τους, ανέλαβε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης έστειλε επιστολή στον διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πτέραρχο Γρηγόρη Πρεζεράκο, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των κοινωνικών προσφορών του και επειδή ήταν και παραμένουν δυσβάσταχτα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, λιμενοφύλακες και αστυφύλακες, τους προσκαλεί να παρακολουθούν αγώνες εφόσον εκείνη την ώρα δεν έχουν υπηρεσία.

Ανάλογη πρόσκληση απηύθυνε και στην Προεδρία για το ένστολο προσωπικό της όπως και για την προεδρική φρουρά. Μάλιστα, τους δίνει τη δυνατότητα να συνοδεύονται από τις συζύγους και τα παιδιά τους σε συγκεκριμένη κερκίδα, που προορίζεται γι’ αυτό τον σκοπό. Αξιέπαινη ενέργεια σε καιρούς δύσκολους για ανθρώπους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα...