Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται και πάλι στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο γήπεδο όπου τις προηγούμενες χρονιές «γονάτισαν» κάτω από την πίεση των οπαδών και την θέληση των παικτών οι πρωταθλήτριες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. 
Η Μπάγερν Μονάχου των μεγάλων αστεριών και του... άστρου του Πεπ Γκουαρντιόλα ήρθε υποψιασμένη και αποφασισμένη να μην μπει στο κλαμπ όπου ανήκουν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν άντεξαν και γνώρισαν ήττες από τους «ερυθρόλευκους». Η πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κρύβει πάντα εκπλήξεις και οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν να δείξουν τα δόντια τους απέναντι στο Νόιερ, τον Λαμ, τον Βιντάλ, τον Μίλερ, τον Γκέτσε, τον Λεβαντόφσκι και τους ύπόλοιπους.  

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα όλα έδειχναν ότι θα έπαιζε ένα 4-2-3-1 με τους Κασάμι και Καμπιάσο φαβορί για τον άξονα και τον Τσόρι μπροστά τους. Ο Σίλβα όμως την Τετάρτη δοκίμασε και άλλα σχήματα. Όπως το 4-5-1 που ουσιαστικά γίνεται 4-3-3 μαζί με τους Σαλίνο, Κασάμι και Καμπιάσο στον άξονα και τριάδα στην επίθεση με Τσόρι, Πάρντο και Ιντέγιε. Έκανε παράλληλα δοκιμές και με τον Ερνάνι στα άκρα και με τον Φορτούνη βασικό.
 Σε κάποια στιγμή δοκίμασε και τον Καμπιάσο και ως λίμπερο. Όχι μόνο στον άξονα. Έβαλε μπροστά του και προς τα δεξιά τον Σαλίνο -που ξέρει πολύ καλά από την Πορτογαλία την θέση του αμυντικού χαφ- και προς τα αριστερά τον Κασάμι. Ας ξεκινήσουμε όμως από τους σίγουρους. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ομάρ δεξί μπακ, ο Μαζουάκου αριστερό και οι Ντα Κόστα και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας.
 Στον άξονα δεδομένος είναι ο Καμπιάσο και πιο μπροστά ο Τσόρι. Το ένα εξτρέμ ο Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε. Τα διλήμματα που προκύπτουν από τις δοκιμές είναι δύο. Το εάν θα ξεκινήσει και ο Σαλίνο βασικός ή το κατά πόσον θα είναι στην βασική 11άδα και ο Φορτούνης. Ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτήν την στιγμή παραμένει το να αγωνιστεί μαζί με τον Καμπιάσο ο Κασάμι να γυρίσει λίγο πιο πίσω ο Τσόρι και να παίξει αντί του Ερνάνι ο Φορτούνης.

 Πώς θα παίξει η Μπάγερν

Σχήμα 4-1-4-1 ετοιμάζει για το ματς με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση. Με τον Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Λαμ, στο κέντρο της άμυνας τους Μπόατενγκ και Αλάμπα και αριστερά τον Μπερνάτ. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, δεξιά στον άξονα ο Βιδάλ και αριστερά ο Τιάγκο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μίλερ και αριστερά στην επίθεση ο Κόστα για να παίξει κορυφή ο Λεβαντόφσκι.