Η ώρα της αλήθειας για τη δικαιοσύνη του πρωταθλήματος παίζεται απόψε, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί να πάρει πίσω τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ λίγη ώρα μετά, θα μάθει τι θα γίνει με την περίπτωση του ΠΑΟΚ. Σημαντικές αποφάσεις λοιπόν για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει αν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Στις 16:00 λοιπόν εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες δίνουν τη μάχη τους προκειμένου να πάρουν πίσω αυτό που τους πήρε η... Αστυνομία και ενδιαφέρον θα έχει φυσικά τι θα γίνει και αν αφήσουν την ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο για όγδοη συνεχή χρονιά.

Από εκεί και πέρα, στις 18:00 θα δούμε αν ο ΠΑΟΚ τη γλιτώσει μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ στην Τούμπα. Υπάρχει ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και θα αποτελέσει μέσα σκάνδαλο, αν πάρει πίσω τους βαθμούς ο ΠΑΟΚ, μετά τα αίσχη που έγιναν στη ζούγκλα.