Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή την Παρασκευή στις 18:00 θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ, λόγω του αντικειμένου που πέταξε στον Όσκαρ Γκαρθία ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, που εκείνοι δεν είχαν φροντίσει να τον βάλουν στο περιθώριο, χρόνια τώρα.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν, δεν τους έφτανε η πρώτη συντριβή, θέλουν και δεύτερη. Και θα την έχουν. Αφού αυτόν τον δρόμο επέλεξαν. Στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης, έγιναν... ρόμπες από την ψεύτικη επιχειρηματολογία τους, ξεχνώντας τι είχαν κάνει οι ίδιοι με τον Βλάνταν Ίβιτς πέρυσι στη Λεωφόρο, μια υπόθεση που την είχε δικάσει η δικαστής που πήρε την απόφαση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στη δεύτερη εκδίκαση, που θα γίνει την Παρασκευή και πρόκειται φυσικά για την έφεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Δεύτερη σερί συντριβή μέσα σε μερικές ημέρες, προφανώς και θα είναι αχώνευτη από τον ΠΑΟΚ, που όταν με το καλό γίνει γνωστή η διατήρηση του -3 και όλων των άλλων, θα ψάξουν φυσικά να βρουν ποιος φταίει.