Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει δείξει το πρόσωπο που θα ήθελαν οι φίλαθλοί του, με τη διαιτησία βέβαια να του κλέβει πολλούς βαθμούς και τον βγάζει με το έτσι θέλω έξω από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Πέρα όμως από τα διαιτητικά όργια, τα οποία έχουν προκαλέσει την οργή της «ερυθρόλευκης» κοινής γνώμης, η ομάδα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με τα αστέρια της να είναι ντεφορμέ και να μην παρουσιάζουν την εικόνα που έχουμε συνηθίσει και αποδεδειγμένα μπορούν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, στα παιχνίδια που απομένουν οφείλουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να δείξουν το καλό τους πρόσωπα, κάνοντας το «6 στα 6», προκειμένου να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο από τη φετινή χρονιά.

Το οφείλουν για τον κόσμο, που τους έχει σταθεί στις δύσκολες στιγμές και βρίσκεται πάντα δίπλα τους, για τη διοίκηση, που τους παρέχει τα πάντα, αλλά κυρίως για τους εαυτούς τους. Ολοι πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ερυθρόλευκης.