Με τον ΠΑΟ παίζει την Κυριακή για το πρωτάθλημα Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έγινε ποτέ, οι Πειραιώτες καλούνται να συγκεντρωθούν κατά το δυνατό στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, αλλά έχουν φυσικά το μυαλό τους και στις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και τις κλήσεις που θα γίνουν.

Στον Ολυμπιακό, αυτές οι ημέρες είναι ιδιαιτέρως σημαντικές. Αφενός πρέπει να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τον ΠΑΟ, τον οποίο πρέπει να κερδίσουν, όπως και δήποτε, ενώ φυσικά θα περιμένουν να δουν και τις αποφάσεις, ώστε να ξέρουν με πόσους βαθμούς θα συνεχίσουν την πορεία τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Δεν είναι εύκολο το να μειωθεί η διαφορά, αλλά από την ομάδα θα προσπαθήσουν.

Δεν είναι, όμως, μόνο εκεί το μυαλό, αλλά και στις κλήσεις των αρμόδιων οργάνων για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το κατηγορητήριο που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. Γιατί τραυματίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έγιναν επεισόδια και φθορές ιδιοκτησίας στο γήπεδο, ενώ υπήρχε και παράνομος «γιατρός του αγώνα», που ήταν... ΠΑΟΚτζής.