Με τον ΠΑΟΚ παίζει σε μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στους πρωταθλητές για αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι βέβαιο πως τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη σε μερικές ημέρες, δεν θα είναι και τα καλύτερα για την ομάδα. Για αυτό λοιπόν, Γιάννης Βρέντζος και Κριστιάν Καρεμπέ μεταξύ άλλων, ήταν χθες στο Ρέντη για την... επιφυλακή στην οποία πρέπει να βρίσκεται η ομάδα.

Οι δύο παράγοντες λοιπόν, που δεν ήταν φυσικά οι μόνοι που βρέθηκαν εκεί, μίλησαν με τους παίκτες, αλλά και με τον Όσκαρ Γκαρθία για τον αγώνα της Κυριακής. Μπορεί να αλλάξουν πολλά με νίκη του Ολυμπιακού, με την επιστροφή των βαθμών που του αφαιρέθηκαν και τη μείωση τριών του ΠΑΟΚ από τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στα Γιάννινα (και θα αποτελέσει σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με αφαίρεση).

Όλοι στην ομάδα θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για κατάκτηση του τίτλου και το μήνυμα που έχει σταλεί, είναι διπλό στην Τούμπα και καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου, έστω και αν βρίσκεται πίσω και σίγουρα μια νίκη στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι απλώς καλοδεχούμενη, αλλά και σημαντική.