Περνάει ζόρια ο Ολυμπιακός μετά τα τελευταία αποτελέσματα και οι αντίπαλοι του θεωρούν πως η ομάδα του Πειραιά έχει τελειώσει. Στο Λιμάνι, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τόσο εύκολα τα όπλα. Το αντίθετο προκύπτει από τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις τα ματς που απομένουν.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με ανάρτηση του στα social media. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έγραψε στα ελληνικά πως στην ομάδα είναι όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Αναλυτικά του μήνυμα του Ιρανού επιθετικού:

«Περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσoυμε να περάσει έτσι. Έχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε στον κόσμο τι εστί Ολυμπιακός.. Διότι στην τελική είμαστε ο μεγαλύτερος και ο ισχυρότερος Σύλλογος της Ελλάδας.

Περάσαμε 4 δύσκολες φάσεις αλλά εάν νομίζει κάποιος πως θα αφήσουμε ανεξέλεγκτη την κατάσταση, κάνουν λάθος.

Η αποστολή μας δεν είναι απλά να νικάμε, αλλά να νικάμε σαν πρωταθλητές. Θα σβήσουμε όλες τις κακές αναμνήσεις από τα τελευταία γεγονότα, και θα δώσουμε ψυχή και σώμα για τα παιχνίδια που είναι να έρθουν.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο… Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια… Είμαστε αποφασισμένοι… Και το πιο σημαντικό… Ενωμένοι!».