Η εξυγίανση έχει κάνει πάρα πολλά εδώ και περίπου 1.5 χρόνο και να τελικά που έχουν αρχίσει οι πρώτες έρευνες σχετικά με την εξαγορά ψήφων στην ΕΠΟ, στις εκλογές που είχαν γίνει τον Αύγουστο του 2017. Ήδη ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που είναι και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, έχει καλέσει τους πρώτους μάρτυρες, διερευνώντας την υπόθεση.

Αφορμή έχουν σταθεί πάρα πολλά γεγονότα τα οποία έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δείγμα πως η... εξυγίανση έχει κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα της. Η αφορμή στάθηκε από τη δήλωση του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλου ότι διατέθηκαν έξι εκατ. ευρώ για δωροδοκίες στην ουσία.

Ως εκ τούτου, ο Σιμιτζόγλου έχει αρχίσει τις πρώτες κλήσεις σε μάρτυρες, διερευνώντας το παραπάνω αδίκημα, αλλά και αυτό του εκβιασμού και αν κάποιος βάλει το μυαλό του να σκεφτεί, θα καταλάβει πολλά, μα πάρα πολλά. Και το θέμα είναι πως δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι και μερικοί άλλοι.

Όπως ο Βιγιαφάνες ανέφερε πως το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0 στο Κύπελλο πέρυσι ήταν... περίεργο, τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει πως «ο Γραμμένος είναι δικός μας». Τόσες πολλές συμπτώσεις μαζί;