Με την ΑΕΚ παίζει αύριο, ακόμα έναν αγώνα ο Ολυμπιακός. Τούτη τη φορά, πρόκειται για τη ρεβάνς του 0-0 του Ναού, αναφορικά με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τον Ολυμπιακό φυσικά να αναζητά εκδίκηση από την ήττα του με 2-1 στον Ναό την Κυριακή. Δεν θα είναι, όμως και τόσο εύκολα τα πράγματα.

Καθώς η αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία και την εξυγίανση σε δέκα παιχνίδια με την ΑΕΚ από το 2015-16 και μετά, δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός εκείνη τη σεζόν, στο 1-0 της ΑΕΚ. Είχαν αποβληθεί οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.

Την επόμενη σεζόν, πάλι στο ίδιο στάδιο, την άγουσα για τα αποδυτήρια την πήρε ο Μποτία. Πέρυσι, στο Κύπελλο, στο 0-1 του Ολυμπιακού, αποβλήθηκε ο Ντα Κόστα, στο 3-2 στο ΟΑΚΑ φέτος στο πρωτάθλημα, ο Ένγκελς και την Κυριακή ο Μποτία, που αποβλήθηκε για τρίτη φορά σε αγώνα με την ΑΕΚ.

Βλέπουμε λοιπόν πώς αντιμετωπίζει η διαιτησία τον Ολυμπιακό στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, καθώς σε δέκα ματς από το 2015-16 και μετά, έχουν αποβληθεί παίκτες του, έξι φορές, ενώ μόλις τρεις από την ΑΕΚ. Με λίγα λόγια, τις διπλάσιες αποβολές έχει ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ οι Πειραιώτες αύριο.

Πηγή:gavros.gr