Σκληρή μάχη από γειτονιά σε γειτονιά και από νησί σε νησί, δίνει το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Πειραιά, με επικεφαλής τον Δημήτρη Καρύδη.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ , όχι μόνο κινούνται «άνετα» παντού, αλλά γίνονται δεκτοί σε καλό κλίμα από όλο τον κόσμο, μετρώντας σοβαρές επιστροφές ψηφοφόρων και στελεχών, ενώ πολλοί νεώτεροι θέλουν πια να ακούσουν την αφήγηση του ΠΑΣΟΚ για όσα έγιναν και όσα μπορούν να γίνουν για την σταθερότητα και το μέλλον της χώρας.

"Η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι ώρα να βάλουν στο περιθώριο τις ψεύτικες  και απατηλές υποσχέσεις που έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας" τονίζει ο Δημήτρης Καρύδης προσθέτοντας ότι μόνο με εθνική ενότητα, συνεννόηση και ριζικές αλλαγές στο κράτος μπορεί να βγει η χώρα μας από τη κρίση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Καρύδης μαζί με όλους τους συνυποψήφιους του, επισκέπτονται τα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Σπέτσες και Πόρο-Τροιζηνία, όπου η επιστροφή στελεχών είναι ορατή και ηχηρή, δείγμα ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να πάρει την πολυπόθητη έδρα…