Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας είναι ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν καλό ματς και δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν τους βαθμούς της νίκης. Το καλό είναι που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συνεχίζει να σκοράρει, καθώς έχει βάλει οκτώ γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια. Αλλά φυσικά δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον τι κάνει ο Ιρανός, αλλά τι κάνει όλη η ομάδα τούτη την ώρα.

Καθώς έπεσε από την κορυφή και είναι στη δεύτερη θέση. Φυσικά, τίποτα δεν έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό, που έχει όλα τα φόντα να περάσει πρώτος, αρκεί να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο που είναι η ΑΕΚ και μετά το δεύτερο, που είναι πάλι η... ΑΕΚ. Καθώς ο αγώνας του πρωταθλήματος ακολουθείται από αυτόν του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλείται να αγωνιστεί σοβαρά στους αγώνες με τους «κιτρινόμαυρους». Γιατί και ψυχολογία θα πάρει για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται και θα στείλει το μήνυμά του πως ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας είναι εδώ. Όλοι γνωρίζουν τι έχει κάνει έως τώρα η ομάδα, αλλά το καλύτερο από όλα, είναι πως όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει.

Και στον Ολυμπιακό δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να δώσουν δικαιώματα στους άλλους. Σοβαρός με ΑΕΚ λοιπόν και όλα τα άλλα θα έρθουν.