Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, βγάζοντας από τα «σπλάχνα» του ποδοσφαιριστές που τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επενδύουν και στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά που μαθαίνουν ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι τρεις ακόμα παίκτες από την Ακαδημία υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια!

Πρόκειται για τους Γιάννη Νικοπολίδη, Αναστάσιο Μποσκουϊδη και Νικήτα Νικόλη, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, ήταν «παρών» κατά την υπογραφή των συμβολαίων, τονίζοντας ότι τα παιδιά επιβραβεύονται και ο σύλλογος πετυχαίνει τον στόχο του, ο οποίος είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας με παίκτες από την Ακαδημία. «Σήμερα είναι μια καλή ημέρα γιατί άλλα τρία παιδιά  από την Ακαδημία έγιναν επαγγελματίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αισθανόμαστε, μέσω της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία, ότι επιβραβεύονται τα παιδιά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας που φυσικά είναι και η στελέχωση της πρώτης ομάδας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σ’ αυτό το κατώφλι και θα αξιολογηθούν το καλοκαίρι αλλά και στο απώτερο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.