Πρόσφατα διαβάσαμε ότι θα συμμετάσχει στο γνωστό reality επιβίωσης survivor και αμέσως αρχίσαμε να τη φανταζόμαστε με τα μαγιό της να λιάζεται και να ιδρώνει στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου. Στη συνέχεια όμως κάτι άλλαξε και η λιλιπούτια αισθησιακή Κύπρια Ελευθερία Ελευθερίου  δεν θα πάει και δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα των διασήμων… κρίμα.

Η Ελευθερία Ελευθερία που αναστατώνει τα s;ocial media με κάθε της καυτή ανάρτηση έγινε γνωστή από το ελληνικό X Factor  ενώ λίγα χρόνια αργότερα το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.