Από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Κέβιν Μιραλάς ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να παίξει. Ο Βέλγος παιχταράς το έδειξε και στον Όσκαρ Γκαρθία και του είπε μάλιστα στο τετ-α-τετ που είχαν τη Δευτέρα το απόγευμα. Κάπως έτσι ο 30χρονος άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί ο Κέβιν προκειμένου να βρίσκει ρυθμό για τα σημαντικά ματς που έρχονται.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης (15:00) με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Καταλανός τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτήν 22 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σε αυτούς ο Κέβιν και ο Χατζισαφί.

Στην αποστολή συναντά κανείς και το όνομα του Φιγκέιρας παρότι ελάχιστοι θα περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκτός έμειναν για να πάρουν ανάσες οι ΦορτούνηςΚούτρης και Ένγκελς, οι οποίοι προορίζονται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία. Φυσικά στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο τραυματίας Οτζίτζα.

Αναλυτικά τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.