Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει σε κάθε μεταγραφική περίοδο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Και φέτος έχει επιστρέψει περισσότερο παρά ποτέ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του στην Έβερτον έχει μειωθεί. Και μειώνεται, εξαφανίζεται όσο προχωρά ο χρόνος, καθώς ο Σαμ Αλαρντάις είναι φανερό πως δεν υπολογίζει τον παίκτη.

Ο ίδιος ο Μιραλάς θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και ενόψει Μουντιάλ της Ρωσίας και φαίνεται πως η πόρτα της εξόδου από την Έβερτον έχει ανοίξει διάπλατα, καθώς ο Αλαρντάις είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει από την ομάδα ο Βέλγος, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά περισσότερα αυτός, καθώς η πρόταση θα πρέπει να συμφέρει την αγγλική ομάδα.

«Μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλαρντάις, που συνέχισε. «Θέλει να μείνει; Υπάρχουν προτάσεις που του αρέσουν; Αυτή η πρόταση για τη μεταγραφή συμφέρει την Έβερτον;», ανέφερε ο Αλαρντάις, ο οποίος ανοίγει την πόρτα στο Μιραλάς, που τον συμπεριέλαβε σε αποστολή για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 7 Δεκεμβρίου για το Europa League.

Και κατέληξε. «Μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή, όπως μπορεί να γίνει με όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ μας».

Θα είναι μια όντως «θερμή» μεταγραφική περίοδος, έστω και αν πρόκειται για χειμερινή