Το όνομα του Άντερσον Ερνάνες έχει προκύψει τώρα τελευταία για τον Ολυμπιακό, με τους ξένους να προχωρούν κάπως το θέμα και να κάνουν λόγο πως η ομάδα έκανε πρόταση στην «Κίνα», που ανέρχεται στα πέντε εκατ. ευρώ. «Η ομάδα που θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ερνάνες», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ο δανεισμός του Άντερσον Ερνάνες στη Σάο Πάολο τελείωσε και ο παίκτης επέστρεψε στη Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν. Ακόμα και έτσι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του για το δεύτερο μισό της σεζόν. Η ελληνική ομάδα προσέφερε περίπου πέντε εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο. Αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό για τους Κινέζους, που δεν θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπό αυτές τις συνθήκες», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Ο Ερνάνες πραγματοποίησε συνολικά 19 εμφανίσεις στο προηγούμενο πρωτάθλημα Βραζιλίας, στο οποίο σκόραρε εννέα γκολ, ενώ έδωσε τέσσερις ασίστ. Ο παίκτης έγινε γνωστός για την ικανότητά του στα φάουλ. Ο Ολυμπιακός ανοίγει την πόρτα της Ευρώπης ξανά για τον 32χρονο, καθώς τον Φεβρουάριο του 2017, άφησε τη Γιουβέντους για να πάει στην Κίνα. Τώρα, ενδέχεται να επιστρέψει στη "γηραιά ήπειρο"».

Ο Άντερσον Ερνάνες ντε Καρβάλιο Βιάνα Λίμα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στις 29 Μαΐου 1985 στο Ρεσίφε. Είναι μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Σάο Πάολο, Σάντο Αντρέ, Λάτσιο, Ίντερ, Γιουβέντους και Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν. Σε σύνολο 401 αγώνων έχει 78 γκολ και 61 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας 27 ματς και δύο γκολ.

 

Πηγή:gavros.gr