Φιλικό παιχνίδι με την Κ20 περιλάμβανε το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η αναμέτρηση έγινε κόντρα στην Κ20 της ομάδας του Πειραιά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη με τον Τάκη Λεμονή να κάνει αρκετές δοκιμές.

Ήταν ένα ματς που είχε πολλά γκολ και θέαμα από τους ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και αυτής των Νέων. Το τελικό 4-4, άλλωστε μαρτυράει τον χαρακτήρα της αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη ομάδα ήταν αυτή που είχε προβάδισμα στο σκορ με 4-2 και στην επανάληψη δέχτηκε δύο γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 4-4.

Ο Τάκης Λεμονής στο πρώτο μέρος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Χουτεσιώτη στην εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Φιγκέιρας και αριστερά ο Κούτρης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Ένγκελς, Βούκοβιτς. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Ζιλέ, Ρομαό με τον Οτζίτζα να έχει ρόλο οργανωτή. Στα άκρα ξεκίνησαν οι Πάρντο, Βρουσάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζούρτζεβιτς.

Ο "Τζούκα" σκόραρε δύο φορές για την πρώτη ομάδα, ενώ από ένα γκολ έβαλαν οι Κούτρης και Οτζίτζα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάκης Λεμονής προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και περισσότερο το παιχνίδι θύμιζε προπόνηση. Αγωνίστηκαν, πάντως στην επανάληψη οι Μάριν, Φορτούνης και ο Προτό στο τέρμα, ενώ δεν έπαιξαν οι Σισέ, Σεμπά. Όσον αφορά στον Εχσάν Χατζισαφί βρέθηκε στο Ρέντη είχε τη πρώτη γνωριμία με συμπαίκτες και Λεμονή όπως σας έγραψε από το πρωί το gavros.gr, αλλά δεν έπαιξε στο φιλικό.

 

Πηγή:gavros.gr