Είναι πλέον γεγονός και δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί πως απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις. Ο Μπεν θα γίνει παίκτης του Ερυθρού Αστέρα μέσα στις επόμενες ημέρες και αναμένεται το ταξίδι του προς την πρωτεύουσα της Σερβίας προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή τους από τους γείτονες.

Όλο αυτό το διάστημα γράφονταν διάφορα ρεπορτάζ για το θέμα του στράικερ από τις Κομόρες, με το gavros.gr να έχει γράψει πως παράγοντας του Αστέρα θα ερχόταν στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή. Και από τη στιγμή που ο Μπεν είχε τεθεί εκτός ομάδας, αυτός ήταν ο δρόμος που θα ακολουθούσε. Εκείνον που οδηγεί δηλαδή στο Βελιγράδι.

Όλα τα ρεπορτάζ συμφωνούσαν πως ο Μπεν θα βρίσκεται στις 9 Ιανουαρίου στη σερβική πρωτεύουσα για να λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας και πολλοί έγραφαν πως έχει επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό ισχύει, σύμφωνα με τα γραφόμενα των γειτόνων μας και πλέον ο Μπεν μένει ελεύθερος και μέσα στις επόμενες ώρες ίσως και ημέρες να πάει στο Βελιγράδι.

Η συμφωνία, η οριστική συμφωνία επετεύχθη χθες βράδυ, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια όπως γράφουν οι Σέρβοι και το θέμα είναι πολύ κοντά στην τελική του ολοκλήρωση, με τις ανακοινώσεις να εκδίδονται μέσα στις επόμενες ημέρες.