Ο... Υπουργός Άμυνας της Κόνιασπορ ήταν ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Όλοι θυμόμαστε τον... χαλασμό που έκανε ο παίκτης για να έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Όχι μόνο για να παίξει στο Champions League, αλλά και για να πάρει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού του προπονητή για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, εκεί όπου η Σερβία θα δώσει το «παρών».

Στον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς δεν τα κατάφερε. Έχασε τη θέση του από τους Μπιορν Ένγκελς, Παπ Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία και όλα δείχνουν πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Όπως γράφουν οι Σέρβοι σε χθεσινοβραδινό τους ρεπορτάζ, ο παίκτης ή καλύτερα ο μάνατζέρ του, προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του 29χρονου πελάτη του με τον Ολυμπιακό. Και εκεί παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ερυθρό Αστέρα.

Το γεγονός πως υπάρχει «κάτι» με τον Αστέρα δεν είναι άγνωστο, μόνο που το ίδιο το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως δεν είναι και τόσο εύκολο να πάει στην ομάδα του Βελιγραδίου ο παίκτης. Παραλίγο να μεταγραφεί το 2013 στο «Μαρακανά», αλλά κάποιοι προτίμησαν τον Νόβακ Μαρτίνοβιτς.

Επειδή λοιπόν, ναι μεν ο Αστέρας έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τον Βούκοβιτς, αλλά η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, ο Σέρβος εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει και αναλόγως θα πράξει.

Αν και εφόσον φύγει από τον Ολυμπιακό βέβαια.