Η Δέσποινα είναι ένα κορίτσι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πανέμορφη και εξωτική όπως ισχυρίζεται Θεσσαλονίκη, σε μία γειτονιά που είχε μονό αγόρια, αλλά και μια μεγάλη αλάνα ανάμεσα στις πολυκατοικίες. Σε αυτό το χώρο έπαιζε καθημερινά ποδόσφαιρο. Στην αρχή για πλάκα με τους φίλους και τους συμμαθητές της, όμως στη συνέχεια και όσο περνούσαν τα χρόνια η Δέσποινα έγινε περιζήτητο επιθετικό ταλέντο και φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ η οποία στην πίσω όψη της έγραφε «Debbina». Αυτό ήταν και το όνομα θα την συντρόφευε σε κάθε της δραστηρίοτητα το επόμενο διάστημα. Τα χρόνια πέρασαν και η Δέσποινα μεγάλωσε, έγινε μία αισθησιακή γυναίκα που προσελκύει και εγκλωβίζει πάνω της κάθε αντρικό βλέμμα. Σπουδάζει διερμηνεία και μετάφραση ξένων γλωσσών, της αρέσει να τρώει θαλασσινά, να κάνει διακοπές στα Σύβοτα και πρόσφατα έκανε δώρο στην κολλητή της το βιβλίο Queenie tou Michael Korda.

Είναι όμως παράλληλα και από εκείνες τις πριγκίπισσες του Βορά που όποτε ανεβάζει Φώτο στο instagram προκαλεί σεισμό από τα Like που συγκεντρώνει και βροχή από τα διθυραμβικά σχόλια που ακολουθούν. Η αλάνα είναι πλέον παρελθόν και το παρών της όμορφης dj είναι γεμάτο από μελωδίες, ραδιοφωνικές εκπομπές και πολλά όνειρα.

Συναντήσαμε την «Debbina» πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και συζητήσαμε για τα πάντα για μουσική, για ποδόσφαιρο, για φλερτ και εκτός από την ελκυστική της εμφάνιση αυτό που μας έκανε εντύπωση περισσότερα από όλα είναι το πόσο προσγειωμένη είναι.  Όσον αφορά τον αθλητισμό δηλώνει οπαδός μιας κυρίας, της μεγάλης Κυρίας δηλαδή της Γιουβέντους της οποίας πανηγυρίζει κάθε γκολ, ενώ για τη θέση που έχει η μουσική στη ζωή της εκείνη απάντηση «η μουσική είναι κάτι ζωτικό. Είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Με αύτη ταξιδεύεις, ξεπερνάς πιο εύκολα τα προβλήματα σου και κουβαλάς πάντα μέσα σου μια μελωδία και ένα στίχο». Είπε αρχικά και συνέχισε «μέσα στη σκέψη σου ανακατεύονται και τα ακούσματα σου και χωρίς να το ελέγχεις σε κάνουν πιο ήρεμο, πιο επιθετικό, πιο δυνατό, πιο αισιόδοξο. Επίσης θα έλεγα πως είναι και μια συνηθείας, θέλει χρόνο να την κατανοήσεις, να τη νιώσεις, να την συνδυάσεις με καθημερινές σου στιγμές και να γίνει κομμάτι της ζωής σου, ένα κομμάτι που σου δίνει χαρακτήρα και στήριγμα πάντα όταν το ζητήσεις.

 Η Debbina δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη θρυαλλίδα που την έκανε να ασχοληθεί με τα ντεκς και από τότε άλλαξε η ζωή της «Ήταν κάτι στιγμιαίο. Σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν είπα ότι θα ξεκινήσω να παίζω μουσική. Απόφαση στιγμής από το πουθενά. Ευτυχώς ο κολλητός μου ήταν dj τότε και του ζήτησα να μου δείξει τι και πως με τα τότε μηχανήματα. Ήμουν 17 . Μόλις τελείωσα το σχολείο και έδωσα πανελλαδικές αισθάνθηκα ελεύθερη να το δοκιμάσω. Ξεκίνησα σε μαγαζιά της γειτονιάς μου δειλά δειλά τα Σαββατοκύριακα και απο τότε συνειδητοποίησα πως σίγουρα είναι κάτι που με εκφράζει και μου ταιριάζει»

όσο περνούσε η ώρα εύκολα καταλάβαινες πως η όμορφη μουσικός από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο όμορφη ή μόνο μουσικός. Η ίδια τρέφει πλέριο σεβασμό για αυτό που κάνει αλλά και για όλους εκείνους που ασχολούνται με τις τέχνες «Θεωρώ πως οποιοσδήποτε βρίσκεται στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν βρίσκεται τυχαία, Είτε είναι στο χώρο του θεάτρου, της μουσικής είτε των καλών τεχνών, όταν είσαι καλλιτέχνης είσαι γιατί η αγάπη σου για το αντικείμενο αυτό σε οδήγησε εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε τονίζοντας πως «Γι’ αυτό θαυμάζω οποιονδήποτε φέρει τον όρο του καλλιτέχνη και ειδικά τους αυτοδημιούργητους γιατί με επιμονή και πάθος δημιουργούν κάτι που είναι δύσκολο στις μέρες μας να αναγνωριστεί. Οι επιρροές μου είναι ανάλογες με τις διαθέσεις μου. Όταν είμαι χαρούμενη θα ακούσω λαϊκά πχ και όταν είμαι στεναχωρημένη σίγουρα house, deep, techno ή progressive για να ξεχαστώ» ενώ για τις δυσκολίες του να κάνει μία γυναίκα μασάζ στο αυτί του κάθε επισκέπτη η ίδια απάντησε «η υπόθεση είναι διπλής όψεως. Κορώνα-Γράμματα, θετικό-αρνητικό, Το θετικό είναι πως σε ένα σχετικά ανδροκρατούμενο επάγγελμα σίγουρα μια θηλυκή παρουσία προκαλεί εντύπωση και παραπάνω προσοχή. Όμως αυτό είναι ευχή και κατάρα γιατί πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός στη δουλειά σου, διότι σίγουρα θα σε αμφισβητήσουν. Βρίσκομαι πίσω από τα decks εξαιτίας της μουσικής μου και του προγράμματος μου και όχι λόγω εμφάνισης. Είμαι εδώ για να διασκεδάσω το αυτί σου όπως λέω και όχι το μάτι σου. Για αυτό θέλω να δίνω βάση στο πρόγραμμα μου και τη μουσική μου γιατί έτσι ο κόσμος θα σε αποδεχθεί ως καλλιτέχνη και όχι ως γλάστρα» .

Όταν βγαίνεις όμως για καφέ με μία τόσο αισθησιακή γυναίκα δεν γίνεται να μην μιλήσεις και για τις σχέσεις με τους άντρες αλλά και για το ρόλο που έχειτο φλερτ στη ζωή της «ωραίο πράμα το φλέρτ» μας είπε και συνέχισε επισημαίνοντας πως «είναι λίγο δύσκολο όμως πιστεύω στις μέρες μας. Η μάλλον εγώ έχω αυτή την εντύπωση, Όχι, δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα. Και όχι με τον τρόπο που μου αρέσει, Εγώ προσωπικά δύσκολα θα φλερτάρω, πρέπει να υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από μεριάς μου, αλλιώς το κάνω ακατάπαυστα και επίμονα». Όσο για τα δικά της γούστα στους άντρες η ίδια δηλώνει πως «είμαι κορίτσι περίεργο στα γούστα μου. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση τόσο όσο με τη προσωπικότητα του. Μου αρέσουν οι δυνατοί χαρακτήρες με θέλω, παρατηρώ τα πάντα και με λεπτομέρεια είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ χιούμορ. Οπωσδήποτε, Μετά εμφανισιακά προσέχω πολύ το χαμόγελο, τα χέρια και το βλέμμα του».

Η Debbina εκτός από sexy, αισθησιακή και με γνώσεις πάνω στη μουσική χρησιμοποιεί καθημερινά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα χρησιμοποιεί όμως προκειμένου να εργαλειοποιήσει την κοινωνικότητα της αλλά και για να μην χαθεί με αγαπημένα της πρόσωπα «προσέχω όμως πολύ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Δε τα χρησιμοποιώ σε καμία περίπτωση ως μέσω γνωριμιών, Το μισώ. Χάνεται όλη η ουσία της επαφής. Δε πιάνω κουβέντα και δεν απαντάω ποτέ σε μηνύματα αγνώστων εκτός και αν μου τονίσουν πως επρόκειτο για συζήτηση δουλειάς και εκεί πολύ διστακτικά». Ανέφερε αρχικά και συνέχισε «με έχουν αποκαλέσει πολλές φορές ως 'ψώνιο' 'ντίβα' 'σνομπ' που δεν απαντάω αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου διότι δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω κάτι στο οποίο είμαι κατά. Με βοηθάνε πολύ για τους φίλους μου και ειδικά αυτούς που έχω μακριά μου και εννοείται βοηθάνε πολύ στη προώθηση και προβολή της δουλειάς μου».

Ενώ για τα σχέδια το 2018 δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από το  «με το καλό να υποδεχτούμε όλοι το νέο έτος με υγεία και ευλογία αρχικά. Δε μου αρέσει να κάνω σχέδια, έχω όμως όνειρα! Και Δόξα τω Θεό ένα ένα τα πραγματοποιώ, αλλά τα κυνηγάω κιόλας! Θα συνεχίσω σίγουρα τη ραδιοφωνική μου εκπομπή και μέχρι την Άνοιξη ευελπιστώ να κάνω και δεύτερη. Υπάρχουν προτάσεις στο τραπέζι και επίσης προτάσεις για μουσικά events σε Κύπρο και Γερμανία. Προς το παρόν συνεχίζω τα μαθήματα παραγωγής μουσικής που κάνω και τη πτυχιακή μου που με βασανίζει ένα χρόνο τώρα!!!!! Από εκεί και πέρα ότι φέρει ο Θεός!