Πρώτος τερμάτισε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος τον Α' γύρο ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έκαναν το ντεμαράζ, απολαμβάνουν την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας αφήσει πίσω τους, τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Ο Θρύλος, με το σερί των έξι νικών που έκανε, μπόρεσε να κάνει πράξη τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, πριν τις γιορτές.

Από εκείνους τους παίκτες που κατάφεραν να κάνουν πολλά και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό σε αυτόν τον πρώτο γύρο, ήταν και ο Κώστας Φορτούνης. Ο έμπειρος Έλληνας μέσος του Θρύλου και της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι αυτός που κατέχει την πρωτιά σε έναν τομέα, κάνοντας τους αντιπάλους να τον τρέμουν.

Συνολικά, οι τελικές προσπάθειες του Κώστα Φορτούνη, είναι 30. Οι περισσότερες από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό. Δοκιμάζει το πόδι του, έξω από την περιοχή, μέσα από αυτή και τρομοκρατεί συνεχώς τις αντίπαλες άμυνες και αμυντικούς. Είναι από τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές ο Φορτούνης, ο οποίος θα συνεχίσει έτσι και στον Β' γύρο, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Ο Έλληνας μέσος, με τα 30 σουτ προς τις αντίπαλες εστίες, είναι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σε αυτόν τον τομέα και δείχνει πως αποτελεί κι αυτός μέρος της αιχμής του δόρατος της ομάδας.