Συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα παραχώρησε ο Κώστας Φορτούνης, που εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Εξήγησε τους λόγους που η ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να περάσει μπροστά, προσθέτοντας πως όλοι τώρα στην ομάδα αισθάνονται πιο άνετα.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματά του από τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Για το πως αισθάνεται πλέον που ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος: «Καλύτερα στην κορυφή. Νιώθουμε άνετα στην ιδέα ότι οδηγούμε την κούρσα, ότι δεν την κυνηγάμε. Επιστρέψαμε και νομίζω πως εκεί θα είμαστε ως το τέλος. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα και εμείς είναι αλήθεια πως περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Τώρα όμως είμαστε καλά. Έχει μεγάλη σημασία πως είμαστε ξανά στην κορυφή και να μας αρέσει ο ρόλος του φαβορί».

Για το πως άλλαξαν την κατάσταση: «Κλειστήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε μεταξύ μας, συμφωνήσαμε πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Μας βοήθησε πολύ η παρουσία του κυρίου Λεμονή, μπήκαν σιγά σιγά στην ομάδα και τα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι και βελτιωθήκαμε. Είμαστε ομάδα και από ματς σε ματς νιώθουμε πλέον καλύτερα».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να συνεχίσει να βρίσκεται στη μάχη του τίτλου: «Πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Κάνει σπουδαία σεζόν, νομίζω όμως ότι οι αντίπαλοί μας είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ».