Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική παραμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος για 35 συνεχόμενες ημέρες προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του. 

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» βοήθησαν στις εργασίες που έγιναν στις εξωτερικές σιδερόπορτες του Δημοτικού Κινηματογράφου της Μάνδρας, ενώ παράλληλα τα χωματουργικά μηχανήματα και τα φορτηγά που έχει διαθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην περιοχή βοήθησαν στον καθαρισμό των σπιτιών και των δρόμων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ο ηγέτης του Θρύλου, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει, από την πρώτη κιόλας στιγμή των πλημμύρων, ότι δεν χρειάζονται λόγια αλλά μόνο πράξεις και είχε δώσει εντολή να βοηθηθεί με κάθε τρόπο ο πολύπαθος λαός της Μάνδρας, όσες μέρες να χρειαστεί και με οποιονδήποτε τρόπο!

Μετά από 35 μέρες καθημερινής προσφοράς , η οποία θα συνεχιστεί μέχρι να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η πόλη και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, ο κ. Μαρινάκης και η οικογένεια του Ολυμπιακού αποδεικνύουν ότι βρίσκονται στο πλευρό όσων έχουν την ανάγκη μας έμπρακτα και όχι με λόγια! Την Πέμπτη (21/12) ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για μία ακόμα μέρα στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα, ο οποίος είναι και φίλαθλος της ομάδας μας.

Σήμερα οι σιδηρουργοί μας βρέθηκαν στο Δημοτικό Κινηματογράφο, για να κατασκευάσουν με ταχύτατους ρυθμούς τις εξωτερικές σιδερόπορτές του. Επίσης, τα χωματουργικά μας μηχανήματα συνέχισαν να καθαρίζουν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές των σπιτιών. Τα φορτηγά μας μετέφεραν λάσπες και φερτά υλικά από την πόλη στην χωματερή.