Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη χθεσινή ημέρα η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των «ερυθρόλευκων» στο V' Ammos στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι λογικό στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών να επικρατεί κλίμα ευφορίας.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ποδοσφαιριστές, τις οικογένειες τους και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να χαλαρώσουν από τη καθημερινότητα.

Το 2018 θα τους βρει στη κορυφή και η ευχή που έδωσαν όλοι ήταν να μείνουν σε αυτή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος που είναι και το βασικό ζητούμενο. Αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο φαληρικό γήπεδο. Φυσικά οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις γιορτινές στιγμές, πριν επικεντρωθούν και πάλι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν στην Κρήτη τον Πλατανιά για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες σε κλίμα ευφορίας, έπειτα από την επιστροφή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Superleague, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.

Δείτε σε βίντεο μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV την γιορτή των «ερυθρόλευκων» για τα Χριστούγεννα:

 

 

Δείτε το photostory από τη γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης»…