Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αθλητικός σύλλογος και το αποδεικνύει έμπρακτα με την απλόχερη βοήθεια που προσφέρει στους κατοίκους της Μάνδρας, που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (17/12) βοήθησαν στις εργασίες που έγιναν στον Δημοτικό Κινηματογράφο της Μάνδρας, ενώ για μια ακόμα ημέρα δούλεψαν πυρετωδώς τα φορτηγά που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός στην περιοχή, για τον καθαρισμό των δρόμων και των σπιτιών από τις λάσπες.

Μια ακόμα ημέρα προσφοράς και βοήθειας από τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και εχθές Κυριακή, οι εργασίες στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής, η οποία δοκιμάστηκε από της φονικές πλημμύρες.

Τα συνεργεία του Θρύλου μας στάθηκαν και πάλι στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της περιοχής και έδειξαν για ακόμη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους, ενώ πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους.

Έτσι, λοιπόν, χθες, 17/12, έλαβαν χώρα εργασίες σιδηροκαλουπώματος του πέδιλου στήριξης του Δημοτικού Κινηματογράφου της Μάνδρας.

Φυσικά, δεν σταματήσαμε εκεί.

Πρέπει να τονιστεί ότι τα χωματουργικά του Ολυμπιακού και τα φορτηγά μας καθάρισαν και πάλι τα οδοστρώματα, τα οποία ήταν καλυμμένα με τόνους λάσπης, ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να κυκλοφορούν και πάλι με ευκολία.

Επιπλέον, έγινε και μεταφορά στη χωματερή, όλων των υλικών των οποίων παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι στους γύρω δρόμους και σε αυλές σπιτιών.

Κι όλα αυτά, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επιχειρούν επιτόπου, εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, έπειτα από την εντολή του ηγέτη της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.