Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το 2017 θα δώσει αύριο, Κυριακή 17/12 στις 15:00 ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή θα υποδεχτούν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να βρίσκονται και πάλι στο πλευρό τους.

Ο κόσμος του Θρύλου θα δείξει για ακόμη μία φορά την αγάπη του και τη στήριξή τους προς την ομάδα, κάνοντας φανερή την δίψα τους για τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος, ο οποίος θα είναι ο 8ος συνεχόμενος και ο 45ος στην ιστορία του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι, κάτι το οποίο σημαίνει ότι πολλές «ερυθρόλευκες» οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Τάκης Λεμονής οι φίλοι του Θρύλου βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει και κόντρα στον ΠΑΣ, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά για το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ακολουθεί και ο αγώνας κόντρα στον Πλατανιά για το κύπελλο Ελλάδος στις 20 Δεκεμβρίου.