.Με ξεχωριστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και με σύνθημα «Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη», ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, υποδέχονται και φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από την Κυριακή 17 έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πόλης του Κορυδαλλού αλλά και σε οκτώ γειτονιές της περιοχής.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης σε δηλώσεις του μιλά για τις φετινές εκδηλώσεις που είναι εκδηλώσεις χαράς, πολιτισμού και αλληλεγγύης. «Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και σε όλους τους συμπολίτες μας, τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να χαρούν, να μοιραστούν το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το εορταστικό κλίμα των ημερών θέλουμε να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης, γι’ αυτό και οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλες σχεδόν τις πλατείες», επισημαίνει ο δήμαρχος Κορυδαλλού.

Σταθερό σημείο χαράς και χριστουγεννιάτικης μαγείας, όπως λένε από τον δήμο Κορυδαλλού, θα είναι ο Cine Παράδεισος (Ζάππα 4), αφού από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου θα φιλοξενεί γνωστές χριστουγεννιάτικες ταινίες και παραστάσεις Καραγκιόζη, με ελεύθερη είσοδο. Για τους φίλους του αθλητισμού, θα πραγματοποιηθούν δυο φιλανθρωπικοί αγώνες στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και στήριξης στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Τέλος, καθημερινά από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (17. 00 έως 21.00), ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας για να γράψουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.